Afternoon tea på Trosa Stadshotell

Förra lördagen hämtades jag upp av mamma, hennes sambo och mitt yngsta syskon vid nio på morgonen: vi skulle till Trosa! Tanken var att strosa runt bland båtarna och huset och sedan äta på Stadshotellet, men när vi kom fram visade det sig att det var marknad så då kunde vi strosa runt på den istället.
7Inez tyckte att marknaden var tråkig så jag placerade ungen på mina axlar och gick till lekparken istället.
6
Efter ett tag skulle vi ta oss vidare dock. Jag och Inez tävlade mest om vem som kunde springa snabbast och emellanåt placerade vi rumporna på bänkar för att vila. page1Mamma och Johnny på en bro som någon alltid fotograferas på när vi är här, följt av mig och Inez på exakt samma bro för att förtydliga regeln om att minst en unge ska fotograferas på bron per sommar vi är här. 
page

Efter lite vandrande och handlande så slog vi oss ner vid Trosa Stadshotell! Mamma hade nämligen bestämt sig för att vi skulle mysa med afternoon tea. På min tallrik befinner sig en skagenröra och kallrökt lax (tänkte skriva lite senare om att vara pescaterian och varför jag inte slutar äta kött helt direkt), jordgubbssylt och apelsin+blodapelsinmarmelad, smör, scones, scones med haselnötter, ananas och olika meloner följt av citronmarängpaj, chokladbollar, någon kokoschokladkaka och chokladmousse med browniebit. Till detta drack jag mangosmootie, äppeljuice, lapsangte och kaffe med mjölk. Mycket fint och stekande hett. 8
Efter att vi ätit och druckit cirka en liter var blev vi kissnödiga och sprang på toa, men innan jag gick kissa skulle mamma prompt fotograferas i det tjusiga badrummet.
page2
Efter kisspausen så fotograferades det mer av badrummet. Här är jag i en solobild och jag och mamma i en duett. 10För att avsluta det hela så.. här är en bild mamma tog på min nacke efter tre timmar i solen. Varje sommar glömmer jag bort hur känslig jag är och tänker ”äsch då!” men varje år blir jag kräftröd. Tack och lov så sved det inte så värst mycket men det är illa ändå. Solen är farlig kidz så var smartare än jag: skydda er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s